П’яний водій на Рівненщині на смерть збив 18-річного мотоцикліста, хлопець кашляв кров’ю

Вчора вночі поблизу села Орлівка Березнівської громади п’яний водій збив на смерть 18-річного мотоцикліста. Від отриманих травм хлопець помер на місці пригоди. 

Про це ITV media group повідомила сестра загиблого.

Зі слів дівчини, хлопець повертався додому на мотоциклі і у протилежному напрямку їхав водій джипа, який вирішив різко повернути. Водій збив мотоцикліста, що пересувався по узбіччю дороги.

«Був дуже сильний удар. Той проїхав ще 30 метрів, а потім зупинився. Вийшов з машини і кричав на мого малого, що той сам винен. Поки він кричав, хлопці, які їхали за ним зразу підбігли. Мій брат кашляв кров’ю. Це були його останні секунди…»

За словами сестри, водій був п’яний. А трохи згодом після ДТП він приїхав до родини загиблого та пропонував матеріальну допомогу.

«Він був п’яний дуже і це не перший раз у нього так. В мене брат весь поломаний. Я його череп бачила, мама кісточки збирала. А він навіть не вибачився. Вже потім його родичі приїхали, пропонували матеріальну допомогу. Нащо ті гроші. Хай буде справедливість. Може його врешті посадять, то це комусь життя врятує».

Як повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини, поліцейські на місці події встановили, що внаслідок зіткнення автомобіля «Hyundai Santa Fe» і двоколісного транспортного засобу загинув 18-річний мотоцикліст, житель села Малинськ.

За результатами огляду водій кросовера — 49-річний місцевий житель, перебував у стані сп’яніння — 2,36 проміле. У рамках кримінального провадження його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловікові вже повідомлено про підозру, наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

 

Читайте також: