"П`яний скандал": депутат облради та піарниця потрапили у ДТП (ВІДЕО)

Скандал у Рівному. Нетверезими відзначились екс-голова обласної ради та піарниця. Ольга Ферар, на автомобілі Олександра Данильчука в'їхала у машину прокурорки. Остання, відзняла їхнє спілкування на відео, яке вже набрало тисячі переглядів. Чи вилучать позашляховик, як інцидент коментують сторони конфлікту та як відреагували в обласній адміністрації - про це все - далі у сюжеті.

Це відео вже встигло набрати тисячі переглядів. На ньому, екс-голова обласної ради, а нині депутат від партії "Сила та Честь" Олександр Данильчук. Поруч - піарниця Ольга Ферар. Остання, здаючи назад на автомобілі, в'їхала у Хонду, яка належить прокурорці Ользі Лихач.

Тому що ми виїжджали-виїжджали. Хто кого вдарив. А як ви докажите. ...влупили нас 

Така риторика зберігається у всьому відзнятому відео. За зовнішніми ознаками, і Данильчук і Ферар перебувають у стані алкогольного сп'яніння. Однак, підтвердити це не було можливості. Адже жінка відмовилась від освідування. Патрульні, які були на місці, склали на неї протокол за пиятику за кермом. Тим часом Ферар на своїй сторінці у фейсбук пояснила ситуацію. Каже, вона визнає свою помилку та готова нести покарання за законом.

Я готова понести повне покарання і несу його вже. Прошу не дофантазовувати тих, фактів які не були. Прошу зрозуміти, що я помилилась.

Відреагував на подію і у рівненській обласній військовій адміністрації. Напередодні там заявили, що будуть вилучати автомобілі у тих, хто сів за кермо п'яним. Нині ж зазначають, всі мають бути рівні перед законом.

Автомобіль вилучений. Як це було із сотнями інших вилучених автомобілів у нетверезих водіїв. На Рівненщині всі рівні перед законом. Винятків немає. Це позиція начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля. 

 

Читайте також: