Португалія – Україна 2:2: рівнянин відіграв весь поєдинок (ВІДЕО)

Товариський футзальний матч між збірними Португалії (U-17) та України (U-17) відбувся 7 січня о 21:00 у португальському місті Камін’я.

Українці після стартового натиску господарів вирівняли гру та першими відкрили рахунок, повідомляє пресслужба Асоціації футзалу України. На 7-ій хвилині контратаку «жовто-синіх» після пасу Кваснія завершив Герчаківський, перегравши голкіпера португальців Калішту у результаті виходу віч-на-віч. Після першого взяття воріт українці забили й вдруге. На цей раз завдяки передачі все того ж Ярослава Кваснія з ауту, чудовий гол після потужного удару забив Дичук. Проте піти на перерву із перевагою у два м’ячі підопічним Віталія Одегова не вдалося. На 16-ій хвилині зустрічі Вісенте Алвеш, який був одним з найактивніших у складі португальців впродовж стартової двадцятихвилинки, відправив м’яч у володіння українців з близької відстані. На перерву команди пішли із рахунком 1:2 на користь українців. У другій половині зустрічі можливості для взяття воріт мали обидві команди, проте вдалося забити лише господарям і то завдяки рикошету. Уже наприкінці зустрічі Ліма пробив не найкращим чином, але влучив у Мовчана, від якого м’яч і влетів у воротах Дяченка. У складі збірної України (U-17) весь матч провів голкіпер «Кардинал-ДЮСШ №4» Дмитро Дяченко, а ще один рівнянин Максим Малиновський на ігровому майданчику з’являвся по ходу матчу.

Відеоогляд поєдинку

Португалія (U-17) – Україна (U-17) – 2:2 (1:2) Голи: Алвеш (16) – Герчаківський (7), Дичук (10), Мовчан (37 – АГ) Сьогодні, 8 січня, запланована повторна гра між цими командами, де колективи таки спробують виявити сильнішого. Початок о 19:00.  

Читайте також: