Перевірка укриттів Рівного завершена: які результати (ВІДЕО)

Перевірили усі. Мова про укриття Рівного. Інспекцією сховищ займалися депутати, які увійшли до складу спеціальної тимчасової комісії. На те щоб обстежити усі 34 захисні споруди які належать місту та знаходяться в житлових будинках, міські обранці витратили близько місяця. Сьогодні ж результати перевірок вони обговорили під час заключного засідання.

Перевірка укриттів завершена. Під час однієї з останніх сесій Рівнеради було створено нову тимчасову комісію. ЇЇ завданням стало обстеження укриттів в громаді. А саме тих сховищ, які розміщені в житлових будинках та перебувають на балансі управління комунальної власності. Депутати вже завершили перевірку. Сьогодні відбулося заключне засідання комісії на якій і підбили підсумки.

За словами членів комісії - наразі ж більшість із цих укриттів перебувають у далеко не найкращому стані. Із цим погоджуються і в управлінні комунальної власності Рівного.

У зв'язку із тим що практично усі укриття у Рівному потребують відновлення, під час заключного засідання комісії було визначено основні напрями робіт. Варто зазначити:до кінця поточного року заплановано відремонтувати провести 9 поточний і 3 капітальних ремонти укриттів в 4 різних частинах міста. На ці роботи з міського бюджету було виділено 6 мільйонів 900 тисяч гривень.

А от роботу над рештою сховищ планують розпочати вже наступного року. За словами голови тимчасової комісії на це є цілком об'єктивні причини.
Зі слів Катерини Марчук, нині усі розуміють, що захист населення це першочергове завдання для місцевої влади. Відтак доки усі сховища не будуть відремонтовані - цей процес не припинятимуть.

Читайте також: