Надбавка та премії: Рівнерада підтримала збільшення зарплатні міського голови

Сьогодні, 24 грудня, під час третього пленерного засідання Рівнеради, депутати підтримали проєкт рішення про додаткову оплату праці міського голови Рівного Олександра Третяка.

Рішення підтримали 36 депутатів, утримались 2, не голосували 0.

У проєкті рішення зазначається, що міському голові встановили надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років.

Окрім того вирішили:

Проводити щомісячно преміювання міському голові відповідно до його особистого вкладу в загальні результати роботи у розмірі 150 відсотків від посадового окладу, надбавки за ранг, надбавки за вислугу років, надбавки за виконання особливо важливої роботи та інших обов’язкових виплат. До професійного свята преміювати у
розмірі посадового окладу.

Також Олександр Третяк щорічно отримуватиме матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати.

У коментарі Суспільному Олександр Третяк пояснив збільшення зарплатні так:

"Оклад заробітної плати міського голови Рівного – трохи менше 16 тисяч гривень. Будьмо чесні – це дуже маленька зарплата для цієї посади, яка містить стільки корупційних ризиків. Я не маю бізнесу і не маю інших доходів, і не хочу, щоб коли-небудь гроші стали засобом тиску на мене. Тому лише такими речами, як надбавки та премії, можна привести у відповідність ситуацію", – зазначив Олександр Третяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У РІВНОМУ ОБРАЛИ П’ЯТЬ ЗАСТУПНИКІВ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Читайте також: