На Рівненщині підвели перші підсумки кампанії декларування доходів

Як інформує, ГУ ДФС у Рівненській області, загальна сума самостійно нарахованих податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб складає 17,1 млн. грн., військового збору - 3,4 мільйони гривень.

Доходи в розмірі понад 1 млн. грн. задекларували 38 мешканців області. Основними джерелами доходів мільйонерів є: продаж нерухомого та рухомого майна, інвестиційний прибуток, іноземні доходи, доходи від здачі в оренду майна, доходи у вигляді спадщини чи дарування та інші доходи.

Громадяни, які звернулись до органів ДФС з реалізація права на отримання податкової знижки,  задекларували до повернення з бюджету 5,4 млн. грн. ПДФО.

Станом на 02.05.2019 року за результатами кампанії декларування місцеві бюджети області вже отримали 11,9 млн. грн., та, відповідно, держаний бюджет 2,4 мільйона гривень військового збору

 «В ході проведення цьогорічної кампанії декларування працівники територіальних органів ГУ ДФС у Рівненській області орієнтувалися на налагодження партнерських взаємовідносин із платниками податків, створення умов, які гарантують обслуговування платників на належному якісному рівні. Надходження податку на доходи фізичних осіб є базовими для місцевих бюджетів, тож я висловлюю свою подяку всім громадянам, які вчасно і чесно виконали свій конституційний обов'язок», - зазначив  начальник ГУ ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев.

Він також нагадав, що реалізувати своє право на податкову знижку можна до кінця 2019 року, а суми податкових зобов'язань необхідно сплатити до 1 серпня.

Рівненська обласна державна адміністрація

Читайте також: