На Сарненщині поліцейський розстріляв трьох хлопців?

фото ілюстративне

На Сарненщині стався конфлікт між молодиками та слідчим поліції, сталася стрілянина

Як повідомляє пресслужба поліції Рівненщини, у Сарнах близько 22-ї години учора, другого грудня, четверо невідомих почали стукати у браму господарства, де живе сім’я поліцейського із трьома дітьми. Поліцейський вийшов, його почали бити і повалили на землю, постраждала і дружина слідчого. Аби захистити свою сім'ю поліцейський застостував спецзасіб для відстрілу гумовими кулями. Про це вже повідомляв ITV media group.

Як повідомила журналістам ITV media group адвоткатка одного із хлопців Тетяна Бідюк, молодики не нападали на поліцейського та його дружину.

Стався конфлікт, хтось вдарив ворота, але там нічого на них немає. Мого клієнта поліцейський розстріляв впритул. Він, за словами батьків, у дуже важкому стані, його оперують та дістають кулю із легень. Йому 19 років, і зараз його й інших роблять винними, хочуть оголосити підозру в хуліганстві. У батьків паніка. Ми подаватимемо заяву, а також заяву і на дружину поліцейського. Вона била мого клієнта, коли він знімав це все на телефон, а потім і забрала смартфон, тобто вкрала, вона не мала права заволодівати його майном, - розповіла адвокатка Тетяна Бідюк.

У той час Державне Бюро розслідувань розпочало перевірку правомірністі дій слідчого поліції.

Читайте також: