На Рівненщині чоловік сокирою забив знайомого і закопав на подвір'ї

На місце події приїхала слідчо-оперативна група Радивилівського відділення та поліцейські області. Правоохоронці встановили, що 17 травня пізно ввечері 35-річний житель села Гайки навідався у гості до свого 40-річного знайомого із сусіднього села Ситне. Разом сіли випивати, а через деякий час між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар обухом сокири двічі вдарив свого гостя по голові. Коли ж зрозумів, що той не подає ознак життя, вкинув тіло у яму на присадибній ділянці. Загиблого присипав та прикрив гіллям.

"Поліцейські затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Радивилівського відділення поліції – начальник слідчого відділення Сергій Ясинський. — Зловмиснику, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки, повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою".

Відповідно до санкції інкримінованої 40-річному чоловіку статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від семи до 15 років.

Досудове розслідування триває.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також: