На Рівненщині завершився лавандовий сезон

Якщо ви досі плануєте поїхати на лавандове поле поблизу Здолбунова, то вимушені вас розчарувати. 20 липня сезон цвітіння завершився, а отже й туристів на лавандове поле на Рівненщині вже не пускають. Наразі власники поля зрізають квіти та роблять з них олію, сухоцвіти та мило. 

Було два тижні рясного цвітіння.

"Ось і завершився наш перший лавандовий сезон на полі «Lavandochka», казка для тисячів туристів і безсонні ночі для всіх рідних. Ми працювали для вас щодня з 4:30 ранку до 23:00 вечора. Сказати, що було складно, - це нічого не сказати. Але головне те, що кожному з вас ми подарували щастя, віддали частинку свого серця, з любов’ю зустріли і ще з більшою любов’ю прощалися. Дякуємо кожному відвідувачу! Кожному фотографу! Кожному працівнику! Дякуємо усім сусідам за терпимість і витримку", - повідомила власниця поля Тамара Горак.

Та додала, що це не останній сезон роботи лавадової локації:

"А одиниці тих, хто неналежно вів себе на полі, проявляв неприпустиму поведінку, дали нам великий урок, як організувати наступний сезон. Друзів стало на тисячі більше! І кожному з вас ми бажаємо, щоб ваше життя було настільки прекрасним, як і ваші світлини з лавандового поля. Професіоналізм наших фотографів не просто вразив, а заслуговує на найвищу відзнаку у відповідній царині! Успіхів усім вам і побільше таких миттєвостей, які ви пережили на нашій локації! До зустрічі на новому цвітінні"

Нагадаємо, що популярна в області локація запрацювала 1 липня. Власники відразу попереджали - цвітіння триватиме недовго, тому радили реєструватись наперед. Цієї нагодою скористалися тисячі туристів.

І поки туристичний сезон закінчився, на полі триває інший. Власники зрізають квіти та роблять з них олію, сухоцвіти та мило. 

Читайте також: