На Рівненщини затримали іноземця, який у Львові поранив ножем знайомого

Зловмисник після скоєного втікав потягом до столиці. Затримати його вдалося Здолбунівським поліцейським. 36-річному уродженцю Азербайджану загрожує до восьми років позбавлення волі.

Орієнтування про розшук зловмисника, який завдав ножове поранення львів’янину, надійшло до поліції Рівненської області сьогодні близько півночі — майже одразу після скоєного злочину. Адже підозрюваний — 36-річний уродженець Азербайджану, який тимчасово проживав у Львові, втік з місця події. Тамтешні поліцейські також повідомили, що він може перебувати у потязі сполученням «Львів-Київ».

Здолбунівським поліцейським оперативним шляхом вдалося підтвердити інформацію та встановити, що нападник дійсно їде вказаним залізничним транспортом. Відтак, було прийнято рішення про невідкладну позапланову його зупинку у Здолбунові на кілька хвилин. Слідчо-оперативна група відділення поліції № 6 (м. Здолбунів) разом із працівниками поліції охорони сіла у поїзд та розпочала пошуки зловмисника.

За інформацією залізничників, розшукуваний мав перебувати у п’ятому купе, однак там його не було. Демонструючи фото пасажирам, зловмисника вдалося знайти у першому купе, опору поліцейським він не чинив. Чоловік їхав із невідомою жінкою та дитиною, які на щастя, не постраждали.

Близько 2 години ночі 36-річного іноземця у кайданках вивели із потяга на вокзалі міста Новоград-Волинський Житомирської області та передали львівським оперативникам. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Львівщини за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження проводять досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: