На Рівненщині розшукали неповнолітнього, який втік з центру соціально-психологічної реабілітації

Повідомлення про зникнення з обласного центру соціально-психологічної реабілітації двох неповнолітніх надійшло вчора, о 22:27. Обоє вихованців центру, 2007 року народження, не мали з собою засобів зв’язку. Орієнтування про зниклих осіб було негайно розіслано всім підрозділам поліції.

Про це повідомили в Управлінні поліції охорони в Рівненській області.

Одного зі зниклих хлопців вдалося розшукати поліцейським охорони. Майже о першій годині ночі правоохоронці, будучи в наряді реагування, на одній з вулиць Рівного помітили неповнолітню особу. Підійшовши ближче та поспілкувавшись з ним, поліцейські упевнились, що хлопець підходить під опис орієнтування, тож негайно повідомили про виявлення дитини у відповідні інстанції.

Хлопець повідомив, що самовільно покинув територію центру. На щастя, ніяких протиправних дій відносно дитини за час його небезпечної «прогулянки» не було.

"15 років – вік, коли людина вже може достатньо добре усвідомлювати власні дії та їх наслідки. Тому хочеться звернутися до молодих людей підліткового віку: будьте відповідальними у своїх вчинках. Пам’ятайте про небезпеку, яка може чатувати на вас через ваші амбіції. Якщо ви маєте якісь проблеми, попрохайте допомоги у дорослих, порадьтеся з близькими. Коли зважуєтесь на ризиковані кроки, думайте про наслідки", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: