На кільці Дубенська-Макарова уже пошкоджене асфальтне покриття (ВІДЕО)

Не встигли добудувати, як уже ремонтують! Мова про кільце на перехресті вулиць Макарова-Дубенська, яке урочисто відкрили лише 10 листопада. Але тут вже з'явилися перші вибоїни. Витративши 28 мільйонів з міського бюджету кільце змушені ремонтувати. Чому дорога, яку нещодавно відкрили, тріщить по швах з'ясовували наші журналісти. 

Не встигли відкрити, а уже беруться ремонтувати. Нагадаємо, кільце на Дубенській-Макарова відкрили 10 листопада. Першим кільце випробував міський голова, проїхавшись по ньому на своїй автівці. Але їздили не довго. Подекуди асфальтне покриття уже пошкоджене. Директор з будівництва, говорить що і справді у деяких місцях уже викришується верхній шар асфальту, але у чому причина сказати поки що не можуть. 

"Ми самі не можемо зараз на даний момент сказати в чому ця причина і від чого вони появились. Бо в тому місці є, а в тому немає. Весь один асфальт, ми ложили за день. Скрізь все нормально, а в двох місцях появились оці викришування. Ми сьогодні на основі битої емульсії висушили дріб'язок щебеневий - це фракція десь 5-10 - і думаємо, що ми сьогодні ці пошкодження усунемо," - каже директор з будівництва Микола Яворський.

По обіді на кільце приїхали експерти, аби відібрати частину асфальту для експертизи та розібратись, чому верхній шар покриву почав руйнуватись. Але місцеві кажуть, що робили цю дорогу не якісно, бо поспішали відкрити. 

Повністю кільце Макарова-Дубенська поки ще не здане в експлуатацію, так як не завершились роботи по вкладанню тротуару. Втім, управління капітального будівництва просить додати ще понад 12 мільйонів гривень на будівництво кільця. Додаткові витрати пояснюють заміною форм бордюрів та мереж водопостачання. Та от скільки коштуватиме ремонт нового кільця, і чи платитиме за це місто, наразі невідомо. 

Читайте також: