Минулоріч в області завершили будівництво 15 об`єктів

У Рівному підсумували реалізацію проекту "Велике будівництво" в області за 2021 рік. За цей час, кажуть чиновники, зробили чимало - здебільшого у соціальній сфері.

За словами першого заступника голови Рівненської облдержадміністрації Сергія Подоліна, минулий рік для Рівненщини був вдалим, адже вийшло повністю завершити 15 об’єктів

ак, на Рівненщині реконструйовано 4 приймальні відділення в м. Рівне, м. Сарни, м. Березне, смт Рокитне. Збудовано 4 амбулаторії: у с. Полиці Вараського району; і у селах Колки, Берестя та Селець Сарненського району.

Реконструйовано дитячий садочок у с. Горбаків Рівненського району. Відбулася реконструкція приміщення обласної бібліотеки в м. Рівне та обласного госпіталю ветеранів війни в смт Клевань Рівненського району.

Реконструювали в рамках "Великого будівництва" басейн в м. Дубно та збудували спортивну залу в м. Здолбунів. Також збудовано біля ОДА найбільший в області флагшток та нарешті добудовано пожежне депо в м. Рівне.

За підрахунками на "Велике будівництво" в області витратили близько 315 млн гривень.

Окрім того, завдяки програмі відремонтували рекордні 234 км доріг Рівненської області – це в 5 разів більше у порівнянні з 2019 роком. Включно з дорогами побудували міст, естакаду та шляхопровід.

Також, перший заступник голови РОДА поділився деякими планами на 2022 рік:

«У нас є грандіозні плани на майбутній рік. Ми подали 16 об’єктів, там є школи, лікарні, садочки, спортивні споруди. Також включили у відновлення Рівненський аеропорт.»

Проте більш детальну інформацію про будівництва 2022 року Сергій Подолін презентує вже наступного тижня.

Читайте також: