"Меморіал Володимира Шморгуна" повертається - коли початок? (ВІДЕО)

Турнір, якому 50 років. На Рівненщині футбольні колекутиви готуються до чергового "Меморіалу Володимира Шморгуна". Через пандемію та повномасштабне вторгнення, турнір два роки не проводився, втім цьгоріч традицію вирішили повернути і не даресно, адже перші матчі такого турніру сягають ще 1973 року. Відтак організатори переконують - традтиція має жити.

До старту готові. Рівненська обласна асоціація футболу взялась за відновлення обласного турніру "Меморіал Володимира Шморгуна". Для Рівненщини це знакові змагання, адже перші поєдинки в рамках цих змагань були проведені ще 1973 року. Цей рік є ювілейним, адже позаду 50 ркоів.

Наразі зголосилися грати вісім команд, втім ще кілька колективів обдумують пропозицією. Серед тих, хто точно гратиме ФК "Калина" з Бугрина. Колектив минулого року поступився у бронзовому фіналі Чемпіонату області. На цей рік у планах - медалі. Готуватися до головних змагань розпочинають заздалегідь, в тому числі й через Меморіал Володимира Шморгуна.

Базова дата початку змагань 25 березня. Втім можливі зміни. Гратимуть колективи на штучних полях Рівного, це стадіон Форт та навчально-тренувальна база Вереса. Якщо команд залишиться вісім то гратимуть за коловою системою, якщо буде більше охочх, то ділитимуть колективи на групи. Жеребкування заплановане на 23 березня.

Читайте також: