Лікар з Рівненщини помер за кордоном. Родині потрібні кошти на транспортування

Вчора, 27 листопада, у Польщі помер Самков Олег. Чоловік працював лікрем у Рівному.

"У Польщі помер житель села Кустин Рівненського району Самков Олег Петрович. Для транспортування тіла до України потрібні немалі кошти. Олег довгий час працював дитячим лікарем і ніколи не ставав осторонь чужої біди. Давайте не будемо байдужими та допоможемо молодій дружині і його двом маленьким діткам", - повідомляє лікар Рівненської обласної клінчної лікарні.

Як стало відомо, чоловік звільнився з дитячої місьукої лікарні два роки тому. Все через хворобу сина, яка потребувала значних коштів. Працювати лікарем за кордоном відразу не міг, тож влаштувався на будівництво.  

"Це був не просто дитячий лор, а людина-свято. Його любили діти і дорослі. Я Олега знала з інституту, він допомагав всім, був душею будь-якої команії", - розповідають знайомі чоловіка.

Як повідомляє OBOZREVATEL, Олег просто ліг спати, а вранці не прокинувся. За словами знайомої родини, попередня версія смерті – відрив тромбу. Але остаточний діагноз назвуть уже після розтину та експертизи.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, лікарня та у приміщенні

Згодом дружина повідомила, що коштів на перевезення тіла й поховання достатньо. Але знайомі закликають підтримати жінку, яка залишилася з двома маленькими дітьми, фінансово.

Номер карти дружини

Банк Аваль

5375 9800 6013 2429

ПриватБанк

5168757358033654

Самкова Катерина.

Читайте також: