Кривава драма у Рівному: коханець влаштував розправу над жінкою (ВІДЕО)

Жахливе вбивство у багатоповерхівці. В Рівному жінку вбили в орендованій квартирі. Сусіди навіть не чули, коли сталась біда. Натрапила на мертве тіло, власниця помешкання. Хто міг так жорстоко поквитатися із мамою 10-річної дівчинки? З'ясувалось, зробив це той, хто кілька тижнів скрашував її життя..

Тихий двір багатоповерхівки у Рівному оточили правоохоронці. Тут сталася жахлива розправа - вбили 38-річну Оксану.

 В нас такого, я живу з самого початку в цьому будинку. З 89 року. Я тут заселявся з самого початку. То такого не було, - сусід Анатолій

Головне місце злочину - квартира на 4 поверсі. Сусіди розповідають, вона здавалась подобово. Останній тиждень тут бачили іноземця. Та вони і припустити не могли, що там відбулось. Адже ні сварок, ні криків - не чули. 

Нічого не чула. Вже повторювала і слідчим і телеканалам. Все було дуже тихо. Єдине, що голосно грала музика. Все. Ні скандалів, ні сварок не було.

 Такий невисокий чоловік, худощавий, смуглий. Погляд такий, нехороший був.
 

Саме цього чоловіка і підозрюють у розправі. Кілька місяців тому вбита Оксана познайомилась в інтернеті із 48-річним Каратасом. Він, громадянин Туреччини. І попри те, що жінка вже заміжня та виховує донечку, між ними одразу спалахнули почуття. 1 листопада вона вийшла із дому, рідним сказала, що невдовзі повернеться. Та жінка більше ніколи не переступила поріг власного будинку. Виявили її в орендованій квартирі у калюжі крові. 

 Ні, ні мені моє життя дорожче. Його ще не спіймали. Вибачайте

Це - говорить власниця квартири. Жінка відмовляється від будь-яких коментарів. Адже підозрюваного, ще не розшукали. Після скоєного він втік із міста. Більше того, правоохоронці підозрюють, що чоловік буде робити усе аби його не знайшли. 

 Як він залишав місце злочину він змінив зовнішність. Він постригся, побрився. І вийшов вже зовсім інший. СТИК Там вилучили вчора волосся. Машинка в нього певно була, - заступник керівника поліції Рівненщини заступник керівника поліції Рівненщини

Читайте також: