Каратисти Рівного розпочали підготовку до Чемпіонатів України і світу

Рівне прийматиме жовтневий Чемпіонат України і підготовка до нього вже розпочата.Також проходить відбір на дитячий Чемпіонат Світу. Ці змагання заплановано на листопад в Німеччині.

- Літо - це саме та пора, коли як ніколи можна стати сильніше та витриваліше, адже всі відпочивають. А ми продовжуємо працювати над собою та вдосконалюємо кожного дня навички бойового мистецтва. Тренування проходять не тільки в доджо, але і на на свіжому повітрі. Приємно бачити те, що не тільки діти, але й дорослі дуже інтенсивно працюють над собою. Хочу відмітити семпаїв Наталію Лелях, Олександра Данилюка та Євгена Єфіменка. Вони не тільки проводять тренування, але й самі регулярно займаються в доджо. Взимку на міжнародному таборі в Івано-Франківську у них запланований дан-тест на чорний пояс, - прокоментував віце-президент Національної Федерації кйокушінкаі карате Унія України Євгеній Вєтров.

Всі тренування  включають пробіжку від 3-6 км, тренування з перекладиною та брусами, тренування по ката на подвір’ї, відпрацювання ударної техніки.

Варто згадати і семпая Олександра Леошика, який після складного перелому руки продовжив вести всі тренування. Після відновлення приступить тренер і до особистих тренувань.

Інформаційна служба РОФККУУ

Читайте також: