Іноземця який жорстоко вбив рівнянку засудили. На який термін? (ВІДЕО)

Жорстоке вбивство жінки у листопаді 2021 року сколихнуло усе Рівне. Її знайшли мертвою в орендованій квартирі в одній із багатоповерхівок. Відомо, що винаймав помешкання житель Туреччини. Саме на нього і впала підозра правоохоронців. Однак той безслідно зник. Шукали його понад тиждень. Та згодом правоохоронці вийшли на його слід. Майже рік тривали судова тяганина і от зловмиснику нарешті винесли вирок.

3 листопада 2021 року одна із багатоповерхівок Рівного. Власниця квартири, яку здавала в оренду, виявила у ній тіло 38-ми річної жінки. Мешканці будинку шоковані, адже їх спокійне життя - раптово сколихнулося від жорсткого злочину.

В нас такого, я живу з самого початку в цьому будинку. З 89 року. Я тут заселявся з самого початку. То такого не було, - сусід Анатолій.

Як стало відомо квартиру на 4 поверсі близько тижня винаймав іноземець. У сусідів ніяких нарікань на чоловіка східної зовнішності не виникало. На вигляд чоловік не був агресивним.

Нічого не чула. Вже повторювала і слідчим і телеканалам. Все було дуже тихо. Єдине, що голосно грала музика. Все. Ні скандалів, ні сварок не було. 

Правоохоронці з'ясували, орендаря звати Каратас Екрем. Він громадянин Туреччини. Усі підозри впали саме на нього. Зі "східним чоловіком" вбита познайомилась в інтернеті. Попри те, що вже мала законного чоловіка - між парою виникли почуття. 1-го листопада 2021 року вона пішла з дому, та вже наступного дня її знайшли у калюжі крові. Сам винаймач квартири - зник. Правоохоронці встановили - перед тим, як покинути помешкання, іноземець змінив зовнішність.

Як він залишав місце злочину він змінив зовнішність. Він постригся, побрився. І вийшов вже зовсім інший. Там вилучили вчора волосся. Машинка в нього певно була. Тому що він вийшов, ну відео є коли вони заходять, одразу через годину він виходить - зовсім інший вигляд має, - заступник керівника поліції Рівненщини Сергій Крошко.

Попередньо, правоохоронці припускали, що мотивом убивства могли стати матеріальні цінності. Чоловік вбитої Оксани працює за-кордоном і регулярно надсилав їй кошти. Після вчинення злочину, підозрюваний поїхав до Житомира, потім у Бердичів, а звідти планував дістатися на Львівщину. Та по дорозі іноземець знову заїхав у Рівне. Тут його і затримали. Він зізнається у скоєному та навіть пояснює, що насправді сталось між ним та вбитою.

Побачивши переписку в телефоні, вона ж офіційно одружена, є офіційний чоловік-громадянин Німеччини, він десь в телефоні побачив переписку приревнував і підчас раптового конфлікту, я так зрозумів, і здійснив убивство, - заступник керівника поліції Рівненщини Сергій Крошко.

Рік судової тяганини і нарешті вбивцю суд відправив за ґрати. Свою провину чоловік визнав повністю і запропонував матері вбитої відшкодувати усі збитки та допомагати сім’ї в майбутньому.

У жінки лишилась неповнолітня донька, яка нині проживає з бабусею. Дівчинка навчається у 6 класі. За словами родичів убитої, навіть через рік після втрати матері психологічний стан дівчинки важкий.
 

Читайте також: