Футзальна драма: "Хімік-Танчик" став володарем Кубка міського голови Рівного (ВІДЕО)

Кубок міського голови Рівного має свого переможця. Ця команда могла вилетіти із розіграшу ще в одній восьмій, де путівку у чвертьфінал здобула лише у серії пенальті. Довелося проявляти характер та міцні неври і у фінальному поєдинку. Двічі по ходу матчу тріумфатори поступалися , втім у підсумку ФК "Хімік-Танчик" став володар Кубка. Більше у матеріалі.

Вирішальна гра. "Хімік-Танчик" проти "Альянсу". Дві аматорські команди зійшлися у боротьбі за кубок міського голови Рівного. Тон усьому поєдинку задав гол капітана "Альянсу" Олександра Кривка. Гравець ефектно відкрив рахунок. Відновив рівність на табло Сергій Цвик. До перерви комади встигли ще раз обмінялися голами - Вадим Безбородов забив за Альянс, а Олександр Любар підставив голову під потужний простріл від Сергія Цвика - 2:2. І це лише середина першого тайму. Втім далі оберти команди збавили. Шквал емоцій знову піднявся за 17 секунд до кінця тайму. Вадим Жак обіграв опонента і віддав на Віктора Газицького. Досвічений гравець не схибив - 3:2.

"Якось не зібрано спочатку почали і  гол дуже перший курйозний пропустили ми, а потім якось більше менш гру налагодили, зрівняли і переломили хід гри," - каже кращий гравець фіналу Кубка Рівного Сергій Цвик.

На старті другого тайму знову забив "Хімік-Танчик". Вадим Жак віддав на Володиммира Хомончака, а той по-більярдному закотив м'яч у ворота. У гравців "Альянсу" друга половина матчу вийшла провальною - не клеїлись справи ні у нападі, ні у захисті. За справу альянсівці взялися лише  за 2 хвилини до кінця поєдинку. Спершу м'яч після удару Вадима Кривка курйозно залетів у ворота, а через 20 секунд доля була уже не такою прихильною до старшого брата Олександра Кривка - його удар потягнув воротар у парі зі стійкою. На більше гравці "Альянсу" не спромоглися - 3:4.

"Перший тайм добре відіграли хлопці. У другому щось трапилось, щось у психологічному плані. Десь не догравали, десь почали один з одним конфліктувати.  В цілому турніром задоволений, команда зіграла добре," - каже капітан ФК "Альянс" Олександр Кривко.

Усі стадії подолано. Фінальний поєдинок виграно. "Хімік-Танчик" володар кубка міського голови Рівного. 

"Ви стали свідками повних складів команд на цей поєдинок, тобто ніхто тут не забирав ніг і билися вони до останнього. Доволі напружений матчі був і арбітрам важко було судити. Емоції зашкалювали, купа жовтих карток. Однозначно це не підготовчий, а повноцінний турнір за підтримки міського голови," - каже президент Асоціації футзалу Рівненської області Денис Пашкевич.

Кращим гравцем фінального поєдинку визнали Сергія Цвика. 

"Це фінал. Це остання гра. Вже немає шляху ні назад, ні вперед. Всі кладуть свої сили. До кінця, хто як може, так і грав. Мені сьогодні вдалося і забити, і віддати. Ну і доволі цікаву гру показати. А так всі партнери молодці, старалися, виходили як на останній бій."

Уже є домовленість між асоціацією футзалу та владою міста, що таким турніром будуть завершувати календарний рік у рівненському футзалі. Кубок є перехідним, тому з року у рік передаватиметься найкращим командам розіграшу. 

Читайте також: