DOROFEEVA і Dance Way: як пройшов їх спільний концерт у Рівному (ВІДЕО)

У ритмі танцю та музики. Саме так провели вихідні рівняни. 12 вересня на честь 10-річчя популярної студії танцю, у Рівному відбувся спільний концерт Дорофєєвої і "Dance Way". На захід завітали сотні рівнян. Як це було - у матеріалі далі.

На честь 10-річчя танцювальної студії сучасного танцю "Dance Way" відбувся святковий концерт. Сотні рівнян зібралися на мототреці в очікуванні грандіозної події. Розпочалось святкування з концертної програми, де виступали відомі рівненські артисти, імена яких організатори тримали в таємниці до самого концерту. 

Та вже з перших номерів студії танцю "Dance Way" гості заходу не стримували емоцій і підтанцювували разом з талановитою молоддю. Впродовж концерту на сцені виступили 700 учасників з новими постановками. 

Родзинкою вечора стала зірковою гостя - Дорофєєва. Її візит - це не тільки приємний подарунок від "Dance Way" усім рівнян, але й здійснення мрії її фанів. 

Разом з зірковою гостею учасники студії сучасного танцю "Денсвей" створили не одну хореографічну постановку. 

Спеціально для наших телеглядачів незабаром на телеканалі "ITV media group" ви зможете побачити святковий концерт "Dance Way" за участі зіркової гості - Дорофєєвої. Слідкуйте за анонсами.

Читайте також: