Допоможіть вберегти життя: оголосили збір для військових з Рівненщини, які воюють у найгарячіших точках

Для військових 93 ОМБР «Холодний Яр», які від початку повномасштабного вторгнення знаходяться в найгарячіших точках, конче необхідні автівки. Адже попередні транспортні засоби зазнали ушкоджень та згоріли вщент.

Про збір коштів оголосила знайома бійців Вікторія Пальчевська. 

"Зараз прийшов час, коли ваша допомога потрібна найбільше.В каруселі ви бачите, що трапилось з пікапами Андрія та його побратимів. Їм конче потрібні колеса і комплектуючі для їхньої безпеки, яка зараз є найдорожчою за всі гроші світу", - йдеться у повідомленні.

Відкрили збір на 2 авто та комплектуючі для безпечного управління дронами з укриття - це антена з пультом та кабелі для дрону. Загальна сума 450 000 грн.

Реквізити

Посилання на монобанку: https://send.monobank.ua/jar/7DVDJ59PpU

Картка монобанки: 5375 4112 0619 8413

Картка Приватбанку: 5168745124456671 (Карпенко Лілія Євгенівна)

"Ми завжди звітуємо про кожну копійку, усі звіти можете бачити в закріплених сторіс. Кожен ваш репост, коментар, донат - допомагають вберегти життя хлопців.Зараз іде боротьба до якої причетний кожен та кожна. І боротьба тих, хто має можливість зараз жити своє звичне життя має конвертуватися в донати для ЗСУ! Тому, друзі, давайте разом досягнемо поставленої мети і якомога швидше зберемо цю суму",  - закликає Вікторія Пальчевська.

Читайте також: