Для підготовки «Авангарду» до опалювального сезону у міськради Рівного просять майже 30 млн гривень

Сьогодні під час сесії Рівненської міської ради на розгляд депутатів буде запропоновано проект рішення щодо змін до бюджету громади. Один з пунктів - виділення 29 мільйонів для підготовки стадіону Авангард до опалювального сезону.

Важливість підтримки цього рішення пояснює головний інженер міського УКБ Анатолій Матвійчук.

"Виділення цих коштів є не забаганкою, а необхідністю. Адже у нас вже виконано упорядочні роботи на східній та західній трибунах. Для того, щоб усі ці роботи не зруйнувалися від конденсату та низьких температур потрібно проводити обігрів тепло вентиляторами. Мова не йде про те, що тут будуть наганяти температуру 18 чи 20 градусів. Для того, щоб не збирався конденсат і все не руйнувалося потрібна плюсова температура +5-+10 градусів", - пояснює Анатолій Матвійчук.

Крім того, на південній трибуні працює КЗ «Стадіон Авангард». Зараз в них підключення відбувається за тимчасовою схемою.

"Але так не може тривати на постійній основі. Їм мають прокласти постійну схему живлення.Також у приміщеннях стадіону знаходяться склади підрядника з будівельними матеріалами. І туди також плюсова температура, щоб ці матеріали не псувалися", - додає головний інженер міського УКБ.

За ці кошти, які виділено планують збудувати :

  •  Кабельну станцію на 10 Квт
  •  Трансформаторну підстанцію
  •  Дизельну підстанцію
  •  Провести кабельні лінії 0,4 Квт

Читайте також: Юна рівнянка стала майстром спорту України з легкої атлетики

Читайте також: