Чемпіонат Рівненщини з футболу сезону 2019 розпочнеться в середині квітня

Перший тур сезону 2019 Чемпіонату Рівненської області з футболу розпочнеться 13-14 квітня. Перед стартом основних змагань області буде зіграно ще 23-й обласний турнір з футболу "Меморіал Володимира Шморгуна".

Виконавчий директор Рівненської обласної федерації футболу Олег Кучер наголосив присутнім, що згідно з рішенням виконкому РОФФ команди із заборгованістю у сплаті внесків/штрафів КДК не матимуть змогу брати участь у турнірах, а також не будуть допущені до заявки.Також під час засідання відбулося спільне обговорення питання щодо проведення матчів у резервний день: десять із тринадцяти команд висловилися проти ігор у середу. Таким чином, згідно з рішенням виконкому РОФФ та побажанням команд, що беруть участь у Чемпіонаті області, із цього сезону пріоритетність у складанні календаря надаватиметься обласним змаганням. 


Окрім цього члени комітету та представники команд розглянули питання щодо належного стану стадіонів, на яких відбуватимуться матчі: до початку Чемпіонату команди мають підготувати акти готовності спортивних споруд. Представники команд найбільш проблемних стадіонів, а це: селище Клевань та Бугрин, повідомили, що ведуть перемовини щодо оренди інших стадіонів, а також висловили бажання грати усі матчі першого кола на виїзді.


Голова обласного Комітету арбітрів Микола Васюта проінформував присутніх про встановлення нового розміру оплати арбітражу у сезоні 2019: арбітр - 700 грн., асистенти та спостерігач арбітражу - по 600 грн., 4-й арбітр - 200 грн.


Учасники засідання також розглянули пропозицію представника футбольної команди "Полісся" (Рокитне) Віктора Кириловця щодо проведення повноцінного чемпіонату області команд U-17. Проте після обговорення вирішили поки що нічого не змінювати.

За інформацією РОФФ

Читайте також: