Бурштин і незаконно зрубану сосну вилучили поліцейські в жителів двох районів Рівненщини

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від 19-річної жительки селища Рафалівка, що її 20-річний брат агресивно себе поводить і вчиняє домашнє насильство.Під час перевірки працівники сектору реагування патрульної поліції Володимирця встановили всі обставини конфлікту та провели профілактичну бесіду. Утім, під час спілкування із заявницею та її кривдником поліцейські побачили на підлозі у кімнаті підозрілий пакет.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини.

20-річний житель Рафалівки надав дозвіл на його огляд, за результатами якого було виявлено«сонячне» каміння. Зі слів молодика, бурштин він знайшов у лісовому масиві.

За фактом незаконного зберігання бурштину слідчі розпочали досудове розслідування. В рамках кримінального провадження каміння бурштину скеровано для проведення гемологічної експертизи.

Крім того, під час проведення заходів із протидії злочинам у сфері довкілля на території колишнього Рокитнівського району поліцейські зупинили на в’їзді в селище Томашгород автомобіль «Mercedes-Benz». Під час перевірки та огляду транспортного засобу з’ясувалося, що 26-річний житель села Рокитне у багажному відділенні перевозить деревину. Будь-яких документів про законність її походження чоловік не надав.

Слідчо-оперативна група вилучила 50 колод сосни різного діаметру та транспортний засіб. За клопотанням слідчого на них накладено арешт. 

Читайте також: