Брудна кампанія продовжується - у хід пішли технічні кандидати

У рівненських ЗМІ з’явилася інформація, що один із “технічних кандидатів” на посаду міського голову Рівного викликає на публічні дебати Віктора Шакирзяна.

ЗМІ поширюють повідомлення про те, що Ігор Мічуда розпочав чергову хвилю брудної інформаційної кампанії проти Віктора Шакирзяна. Нагадаємо, Ігор Мічуда неодноразово намагався завадити реєстрації списку кандидатів від політичної партії «Рівне Разом». Також його підозрюють у вчинені низки кримінальних злочинів.

У таких матеріалах, маркованих «передвиборчою агітацією», Ігор Мічуда безпідставно звинувачує лідера електоральних симпатій Віктора Шакирзяна у неналежній професійній діяльності.

Додамо, що також кандидат викликає Віктора Шакирзяна на дебати. Ігор Мічуда, який сидів у СІЗО, вочевидь, сподівається не тільки здобути прихильність електорату, а й хоче відволікти лідера партії «Рівне Разом» від розв’язання проблем містян, з якими вони звертаються до громадської приймальні.

Додамо, що журналісти звернулися до Віктора Шакирзяна, щоб він прокоментував причину поведінки його політичних опонентів. На наше запитання лідер «Рівне Разом» відреагував так:

“Сьогодні ми спостерігаємо дуже брудну політичну кампанію. Спочатку тиск чиновників та опонентів, зокрема народного депутата на Рівненську ТВК, напад на наметове містечко, інформаційні викиди брехні. Тепер дійшов час до використання технічних кандидатів, в уста яких вкладають все, у що повинні повірити виборці. Це не заклик до дебатів - це спроба вилити бруд та дочекатися реакції на нього. Ми щодня зустрічаємося з рівнянами, з проблемами, які їх хвилюють, обговорюємо, намагаємося вирішити ці проблеми. Тож я би радив іншим кандидатам, і технічним в тому числі, замість розказувати брехню, спробувати вирішити хоч би одну проблему, яка турбує мешканців нашого міста”.

Також Віктор Шакирзян зазначив, що замість дебатів з технічним кандидатом витратить свій час на те, щоб вирішити питання, з якими до нього звертаються рівняни.
Додамо, що такий підхід до проведення дебатів він радить усім кандидатам на посаду міського голови Рівного:

“Спілкуйтеся з людьми, вирішуйте їхні проблеми. І тоді люди бачитимуть реальні справи, а не порожні обіцянки, які вони чують десятиліттями”.

Також Віктор Шакирзян порадив Ігорю Мічуді завершити свої дебати зі слідчими та прокурорами у суді, а потім говорити про інші.

Передвиборча агітація.

Читайте також: