15 років за ґратами: у Рівному засудили колаборанта (ВІДЕО)

Кар'єрист - зрадник. У Рівному засудили колаборанта, уродженця Луганщини, який на початку повномасштабного вторгнення перемкнув на бік ворога та обійняв посаду у незаконному правоохоронному органі – так званому «Державному митному комітеті ЛНР».

Це кадри, як колишні працівники Української митниці проходять так звану "професійну підготовку" для того, аби стати членами незаконного «Державного митного комітету ЛНР». Серед них і колишній старший державний інспектор митного поста «Танюшівка» Державної митної служби Луганщини, який після повномасштабного вторгнення росії, перевзувся. З корисливих мотивів та хибного почуття кар’єризму чоловік добровільно погодився співпрацювати з представниками окупаційної влади.

Як розповіли у Рівненській обласній прокуратурі, спеціальне досудове розслідування тривало майже рік. З чоловіком неодноразово намагались сконтактувати, однак він так і не вийшов на зв'язок.

Вироком Рівненського міського суду обвинуваченому призначили найсуворіше покарання у вигляді 15 років ув’язнення. Відомо, що нині колишній український митник працює в інтересах окупантів та продовжує «будувати кар’єру» на території т.з. ЛНР. Його оголосили у розшук, однак через те, що він перебуває на тимчасово окупованій території, затримати його проблематично. Однак це поки. Правоохоронці попереджають: кожен, хто перейшов на бік ворога, неодмінно буде покараний за законом!

Читайте також: