У Рівному з'явилася алея висаджена нацгвардійцями

6 саджанців беріз та 7 саджанців ялинок висадили солдати строкової служби НГУ у парку Просвіти в мікрорайоні Північний в Рівному. Берези саджали в одного боку прогулянкової доріжки, ялинки з іншої. Кажуть, що працювали із задоволенням.

«Надіюся, що саджанці приймуться і виростуть повноцінними деревами, - каже військовослужбовець патрульної роти Олександр Возняк родом з Кіровограду. – Можливо, десь через півроку ми будемо патрулювати у цьому парку, я погляну на молоді деревця і на душі потепліє від того, що це я їх з товаришами садив. До речі, я це робив уперше. Можливо, колись отриманий досвід пригодиться у житті, наприклад, коли буду свій власний садок закладати».

Військовослужбовцям посильну допомогу надав начальник дільниці озеленення тресту зеленого господарства міста Володимир Онопрійчук. Він допоміг викопати ями і показував, як саме влаштовувати саджанці в лунках, якою кількістю води підливати.

«Вперше нацгвардійці допомагають нам озеленювати місто і, надіюся, не востаннє, - зазначив пан Володимир. – Парк Просвіти, де ростимуть берези та ялинки нацгвардійців, - молодий парк, закладений трохи більше, ніж 10 років тому. Тому ми й обрали його для висадки. Зараз це окраса мікрорайону Північний. Ми доглядатимемо за саджанцями і зробимо все, що від нас залежить, щоб вони прийнялися і виросли».

Група інформації і комунікації військової частини 3002

Західного ОТО НГУ

Читайте також: