У випічці було скло: представники Сарненського хлібозаводу прокоментували ситуацію

Вчора, 28 березня, у магазині чоловік придбав випічку від сарненського виробника. Однак всередині булочки на нього чекав неприємний сюрприз — там був шматок скла, за словами покупця, чималого розміру - приблизно 3 сантиметри.

Спочатку чоловік стверджував, що телефон виробника не відповідає. Згодом представники підприємства вибачилися за цей інцидент та зазначили, що вже сконтактувалися з покупцем.

"Наша команда дуже стривожена цією ситуацією, адже клієнт не зміг надати нам продукт для проведення незалежної експертизи, яка могла б підтвердити, або спростувати таке серйозне звинувачення.З технологічної точки зору факт перебування в начинці продукту стороннього предмету практично не можливий. На усіх підприємствах впроваджено міжнародну систему контролю якості HACCP. А перед випіканням булочок "Равлики з маком" їх тісто разом з маковою начинкою розкатується пекарями вручну на товщину буквально кількох міліметрів - не помітити великий шматок скла ми б не змогли.Запевняємо, що у будь-яких випадках ми завжди лишаємось на боці клієнта, готові визнавати свої помилки, вибачатись та ставати кращими для вас",  - прокоментували у ТМ "Скиба".

 

Читайте також: