У Рівному відбудеться концерт переможця та півфіналістки "Голосу країни"

Переможець 7 сезхону проекту "Голос країни" Олександр Клименко та півфіналістка 11 сезону проєкту Галина Куришко дадуть спільний концерт у Рівному.

Організовує концерт соціальний відділ Рівненської єпархії УПЦ на підтримку двох діток із СМА (спінально м‘язова атрофія): Данусі Прадунець із селища Клевань та Олексія Севостяника із Сарн.

"Подібний захід ми проводимо не вперше. В нас є багато проектів направлених саме на допомогу тим, хто її найбільш потребує. Дізнавшись про хворобу Дани та Олексійка і мільйонні рахунки на лікування, окрім молитовної підтримки, вирішили  також долучитися і до збору коштів. Тому було вирішено провести  благодійний концерт, а всі кошти виручені з продажу квитків передати батькам хворих діток. Владика благословив, переможці « Голосу» погодилися, тому віримо, що з Божою допомогою у нас все вийде - ми всі разом зможемо допомогти дітворі, - каже отець Василь Начев, керівник соціального відділу при Рівненській єпархії УПЦ. - В часі Різдвяного посту, наближаючись до народження Того, Хто нам і заповідав творити добрі справи, принесімо Йому в подарунок окрім віри та духовної радості хоть маленьку, але  добру справу - одягнімо, провідаємо, підтримаємо!"

Відбудеться концерт 2 січня 2022 року у залі МПК «Текстильник». Вартість квитка - 200 грн. Всі виручені кошти підуть на допомогу Данусі та Олексію.

Читайте також: