У Рівному провели свято для дітей (ВІДЕО)

Атракціони, розваги, кульки та посмішки. 13 жовтня у Рівному відбулося свято для дітей з інвалідністю. Як все було,бачили наші журналісти.

День захисту дітей відзначають 1 червня, його головна мета – розповісти всім людям про проблеми та права маленьких жителів нашої планети. Та чи достатньо для цього лише одного дня на рік? Представники громадської організації «Рівне Разом» вважають що ні, тому напередодні свята Покрови влаштували для дітей розваги.

Ми минулого року запросили діток і надихнувшись тогорічним досвідом, і емоціями не могли цього року зробити такий самий захід. Речі, які відбуваються до Дня захисту дітей, до Дня святого Миколая, чи в період передвиборчий, звісно, цього недостатньо, - Світлана Марчук депутатка Рівнеради

На дітей чекали безкоштовні атракціони на свіжому повітрі. Малеча бігала, стрибала та веселилась.
Ірина Хильчук, мама дівчинки з вадами слуху, говорить, що проводити такі заходи важливо, бо лише граючись малеча може на повну відчути радість дитинства.

Це чудова можливість для особливих діток побувати на такому прекрасному заході, в парку атракціонів, велике вам дякую висловлюю від дітей з вадами слуху, -  мама Ірина Хильчук

Цьогоріч на організоване свято були запрошені діти з інвалідністю та діти позбавлені батьківського піклування. Подарувати їм позитивні емоції головна мета заходу.

"Рівне Разом" завжди влаштовує такі заходи тому, що дітки і так обмежені долею і хочеться принести у їхнє життя якусь радість та позитивні емоції. І нам це вдається. Це приносить нам задоволення і діткам задоволення. Ну і як ви бачите позитивні емоції та посмішки сьогодні присутні", - Катерина Марчук депутатка Рівнеради

Організатори дійства додають: про проблеми дітей потрібно згадувати не лише у відведений для цього день. Це потрібно робити постійно. Захід, який влаштували сьогодні, уже не перший і далеко не останній.

Читайте також: