У Рівному нагородили кращих працівників Українського товариства глухих (ВІДЕО)

Чують серцем і працюють з душею. У Рівному на меблевій фабриці працюють люди з інвалідністю. Їх нагородили почесними грамотами. Як це відбувалося бачила Ірина Жуковська.

Можливості – обмежені, а здібності – ні. На меблевій фабриці «Рівненське НВП УТОГ» працюють люди з інвалідністю. Тут вони створюють корпусні меблі, торгове обладнання, а також інвентар для дитячих садків та шкіл. 

"На підприємсті працюють, в основному, особи з інвалідністю, які мають вади слуху  і воно створене для того, аби вони себе почували комфортно в суспільстві, були соціально захищені, мали роботу і достойну зарплату.," - каже директор Рівненського УВП УТОГ Віктор Матков.

Це підприємство особливе, переконує перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. Каже, саме ці люди забезпечують Рівне якісною продукцією. Тож сьогодні, в рамках Всесвітнього дня людей з інвалідністю, найкращих працівників нагородили почесними грамотами. 

"Сьогодні приємна подія, тому, що  в нас всесвітня подія, де ми відмічаєм день людей з інвалідністю. У нас більше мільярда таких громадян в світі. Це підприємство, підприємство де працюють люди з обмеженням слуху є , на мою думку, найкраще серед галузі які працюють з той продукційой виробництва меблів для соціально-гуманітарної сфери. Відверто кажучи, в сусідніх областях, такого підприєства немає. Тут працює більше семидесяти людей з обмеженими можливостями,"- каже перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Однією з нагороджених стала Олена Скроб. Жінка працює на підприємстві уже 30 років.

"Я дуже задоволена роботою, дуже задоволена премією. Директор нас дуже поважає, з глухими спілкується. Ми вже звикли до нього, любим його. Нам легко. Буває важко, але ми всі проблеми відставляємо в сторону і з задоволенням працюємо," - розповідає працівниця УТОГ Олена Скроб.

На підприємстві у кожного своє завдання і кожен його з задоволенням виконує. Люди щасливі і вдячні за те, що їм дали можливість працювати і бути частиною команди. А влада в свою чергу обіцяє і надалі допомагати цим людям жити повноцінно і своєю працею створювати комфорт для інших.

Читайте також: