Сучасне медобладнання незабаром отримає Рівненський опіковий центр (ВІДЕО)

Сертифікат на придбання сучасного медобладнання вручив голова громадської організації Рівне Разом Віктор Шакирзян головному лікарю обласного опікового центру Івану Зимі.


Ми беремо здорову шкіру. Збільшуємо її в об'ємі і накриваємо дефекти більшої площі. Менший травматизм – відповідно швидше одужання, - каже завідувач обласного опікового центру Іван Зима.



Це обладнання, а саме перфоратор шкіри та медична осциляторна пила нині дуже необхідне для лікарні. Оскільки, такий опіковий центр єдиний в області. Попередній апарат для пересадки шкіри, якому вже понад 30 років, зламався. І доводилося, розповідає Іван зима, навіть, для проведення операції позичати його в лікарів з інших областей. Головний лікар каже, вирішили звернутися до голови ГО Рівне Разом Віктора Шакирзяна, аби допоміг придбати цей апарат.

Просто спілкувалися з колегами, вели мову, що поламався, завтра операція, що робити. Особисто не знайомі були, але бачили. Що людина, я вже казав, вміє працювати і хоче допомогти людям. Звернулися так. Зразу погодилися. І от маємо результат, - каже завідувач обласного опікового центру Іван Зима.

Голова ГО Рівне Разом Віктор Шакирзян розповідає, відразу погодився допомогти лікарні. Особливо, каже, коли це стосується таких важливих речей – як здоров'я наших діток.


До нас звернувся головний лікар опікового центру – це іван зима. Звернувся з тим, що їхній апарат нажаль, зламався. Тим більше йому більше 30 років. Ми подрували цей сертифіка. Їм зараз треба тількм допомагати, особливо лікарнямю. Лікувтаи дітей, людей – це наш обовязок, - каже голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.


Унікальний апарат для пересадки шкіри та медична осциляторна пила у обласній лікарні будуть вже на наступному тижні.

Читайте також: