Що відомо про сім`ю братів-близнюків, які напали на жінку у Рівному

Страшна подія, яка стала справжнім шоком для рівнян, трапилася сьогодні, 31 серпня, у Рівному. Двоє братів-близнюків із самого ранку шокували зухвалим нападом на 42-річну жінку.

Після нападу брати повернулись додому, де їх і знайшли поліцейські. Нині один з братів значиться як свідок, а іншого затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Хлопцю повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Жінка у стресовому стані у лікарні. Її життю нічого не загрожує.

Досудове розслідування за частиною 4 статті 296 (хуліганство, вчиненого із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України триває.

Обоє братів раніше в поле зору поліції не потрапляли і виховуються у повноцінній та благополучній сім’ї. Жоден із батьків не здогадувався про їхні наміри, повідомили у поліції.

Як стало відомо ITV media group з власних джерел, хлопці виросли у справжній династії медиків. Бабуся працює у лікарні одного з колишніх районних центрів, мама - у медзакладі Рівного. Батько хлопців - лікар-травматолог. Він не лише допомагав людям у білому халаті, а й захищав нашу країну у російсько-українській війні на Сході. 

Зараз батьки у шоковому стані. Спілкуватися із пресою поки не готові. Адже самі не розуміють, як могло статися, що хлопці підуть на такий вчинок.

Відео нападу неповнолітніх на жінку в Рівному

Читайте також: