Патрульною місяця у Рівному стала Ірина Середа

Кращий патрульний місяця, медик та прекрасна мама – все це гармонійно поєднується в Ірині. Лейтенант поліції Середа – з першого набору у лавах патрульної поліції. Наявність медичної освіти стало значною перевагою у службі. Вже не раз за 3 роки патрульній доводилося надавати домедичну допомогу потерпілим, адже будь-яке зволікання чи розгубленість можуть бути фатальними. Зазначає, що попри досвід, бувають випадки, коли хочеться плакати від побаченого. Якщо ситуація стосується дітей, тоді важко зберігати спокій та холодний розум.

Патрульна, заступниця командира 1 роти батальйону УПП в Рівненській області ДПП надає допомогу іншим екіпажам, які працюють у місті та на автодорогах. Ірина ділиться особистим рекордом прийнятих телефонних дзвінків – 334 за зміну.

Найкращий відпочинок для Ірини – з колегами. З ними найкраще переживати стресові ситуації, ділитися емоціями та аналізувати невдачі. Ідеал чоловіка для Ірини, це патрульний. Подобається у чоловіках їхня сила, здатність на вчинки та швидке прийняття рішень.

Ірина Середа виховує 14-річну доньку. Дівчинка ще не визначилася з майбутньою професією, але говорить, що «точно не в поліцію, там важко». Донька розуміє, що мамі приходиться керувати цілою ротою чоловіків, а це не легко!

Ірина Середа планує і надалі удосконалюватися та вірно служити українському народові, адже це – її вибір та її життя.


Читайте також: