НК "Верес" отримав третю перемогу поспіль

"Полісся" - "Верес" - 1:2 (1:0)

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група "А", 24 тур

5 травня 2019 року, Новоград-Волинський, стадіон "Авангард"

Арбітр: Олександр Сахно (Київ)

Асистенти: Юрій Ковальчук (Львів) та Олександр Капленко (Київ).

Четвертий арбітр: Володимир Дорошенко (Житомир).

Спостерігач арбітражу: Ігор Овчар (Івано-Франківськ).

"Полісся": Мозіль - Логінов, Гончаренко, Ємельянов, Лебеденко (Боровець, 83), Недоля, Суханов (Семчук, 85), Савченко (Шаврін, 72), Захаревич (Соломка, 58), Савін, Галенков (Тарануха, 68). Запасні: Литвиненко, Ходуля, Власюк, Кузнецов, Сокуренко.

Головний тренер: Анатолій Безсмертний.

"Верес": Фіяло - Гребенюк, Ховбоша, Рафальський, Дударенко, Орловський, Сад (Пріхна, 90+4), Кучеров, Семенчук (Даудов, 65), Шестаков (Євдокимов, 90+6), Маїк (Яременко, 74). Запасні: Бабійчук, Бондаренко, Чучман.

Головний тренер: Олег Шандрук.

Голи: Суханов (45+1) - Орловський (62, з пенальті), Шестаков (87)

Попередження: Савін (37) - Рафальський (23), Ховбоша (53)

Шість очок у п'яти весняних матчах здобуло житомирське "Полісся" (дві перемоги та три поразки). Вісім очок у п'яти поєдинках здобув рівненський "Верес" (дві перемоги, дві нічиїх та поразка). У складі "Полісся" у старті на матч вийшов Олександр Логінов, який у першій частині сезону відіграв 12 поєдинків за "Верес" (забив 1 гол). У запасі залишився Максим Боровець (15 матчів за "Верес").

У складі рівнян цього дня через дискваліфікацію не зміг зіграти Тарас Пінчук. Його місце на фланзі оборони зайняв Іван Гребенюк. Натомість, на фланзі півзахисту матч розпочав Михайло Шестаков. А на вісті атаки - Олег Маїк, який у поєдинку попереднього туру проти "Чайки" вийшов на заміну. Також повернувся на поле Валерій Кучеров, який попередню гру пропустив через перебір попереджень.

Перший тайм не був багатим на гольові моменти. Рівняни запам'яталися небезпечною подачею зі штрафного від Валерія Кучерова. І епізодом, коли Олександр Логінов вирішив підіграти своїй колишній команді, наступивши на м'яча перед власними воротами. Михайло Шестаков до "подарунку" виявився неготовим і нагоду змарнував.

Господарі створювали небезпеку біля воріт Ігоря Фіяла здебільшого після стандартів. Небезпечними були штрафні удари у виконанні Савіна та Недолі - обидва повз ворота.

Зі стандарту господарі забили і гол. Вже на компенсованій до основного часу першого тайму ніким не прикритий Суханов після передачі від правого кутового прапорця із лінії воротарського майданчика спокійно розстріляв ворота "Вереса" - 1:0.

На старті другого тайму Суханов міг оформити дубль після прострільної передачі Захаревича зліва і невпевненої гри Ігоря Фіяла - під удар кинувся Олександр Дударенко і врятував команду.

У складі гостей найпомітнішим знову був Михайло Шестаков. Саме його сольний прохід завершився фолом з боку Недолі після якого арбітр Олександр Сахно призначив пенальті у ворота "Полісся". Борис Орловський знову вирок арбітра виконав чітко - 1:1.

Практично одразу Олег Маїк міг вивести вже рівнян вперед у рахунку - Мозіль зіграв надійно, витягнувши м'яча з-під поперечини.

Наприкінці матчу схилити шальки терезів на бік "Полісся" міг Лебеденко. Він був першим на підборі після розіграшу кутового, але удар знову заблокували оборонці рівненського клубу.

Чудовий шанс вивести вперед "Верес" мав Борис Орловський. Після подачі Марата Даудова він головою безперешкодно розстрілював ворота "Полісся" - мимо...

За три хвилини до завершення основного часу масована атака "Полісся" дивом не завершилася голом. Ігор Фіяло витяг м'яча з лінії воріт. Рівняни організували швидку контратаку, яку класним ударом з лінії штрафного майданчика завершив Михайло Шестаков - 1:2!

Насамкінець не можна не відзначити недостойну поведінку вболівальників команди господарів. Одна з петард, яку з фан-сектору "Полісся" кинули на поле, розірвалася просто біля ніг Дмитра Ховбоші. Допомогу гравцю довелося надавати лікарям. У свою чергу Народний Клуб "Верес" сподівається, що цей епізод не пройде повз чергове засідання КДК ФФУ.

 

Джерело: Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)

Читайте також: