На Рівненщині ремонтують дороги

Незручні 10 кілометрів бруківки в Березнівському районі замінили на сучасне дорожнє покриття.  Дорога Кам’янка - Велике Поле входить в президентську програму «Велике будівництво».

«Дорога оновлена на 100%. На сьогодні тут відремонтували дорожнє покриття, нанесли розмітку, облаштували узбіччя, встановили дорожні знаки. Дорога вкрай необхідна для безпечного підвозу дітей до школи, надання вчасної медичної допомоги, доїзду жителів, які працюють за межами населених пунктів», - розповів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. На ремонт спрямували 50 мільйонів субвенції з держбюджету.
Як розповідає Великопільський сільський голова Зоя Толочик, завершення дороги із нетерпінням чекали жителі чотирьох сіл – Велике Поле, Яблунне, Велика Купля та Замостище. Замінюють бруківку і на дорозі Здолбунів – Глинськ – Стеблівка. Це теж об’єкт програми «Велике будівництво». Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль особисто оглянув цей відрізок у понад 4 км. Він важливий, адже з’єднує села напряму з райцентром. Підрядники вже завезли необхідну кількість щебеню і техніки. Будівельники вже отримали аванс 9,5 млн грн із субвенції дорожнього фонду. Нагадаємо, в рамках проекту «Велике будівництво», цього року планують відремонтувати 73 км доріг області. Читайте також: 

«Велике будівництво» школи, дороги та лікарні триває на Володимиреччині

Читайте також: