На Рівненщині в інтернаті відбулися кадрові зміни

До членів постійної комісії з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей звернувся в.о. директора КЗ «Урвенський психоневрологічний інтернат» В’ячеслав Бережнюк з проханням розширити штатний розпис.

Про це повідомили у Рівненській обласній раді.

"Вчора на засіданні депутати розглянули це питання під головуванням Вікторії Опанасюк та за участі заступника голови обласної ради Олексія Бучинського. Так, В’ячеслав Бережнюк просить ввести 1 штатну одиницю заступника директора", - йдеться у повідомленні.

За словами директора, потреба у внесені зазначеної зміни виникла у зв’язку із відкриттям відділення в с. Орлівка Сарненського району та збільшенням чисельності підопічних.

Зокрема, у психоневрологічний інтернат поселили 180 внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання необхідних послуг. Їх евакуювали з Камишівського психоневрологічного інтернату та Покровського психоневрологічного інтернату Донецької області.

"Це дуже важкі хворі. Всі вони мають інвалідність, частина з них – з вадами розумового розвитку, інші – з порушенням опорно-рухового апарату. Після евакуації підопічні мали сильні психологічні розлади. Зараз нашим працівникам вдалося трішки нормалізувати їхній стан", - розповів в.о. директора Урвенського психоневрологічного інтернату.

Прохання В’ячеслава Бережнюка депутати підтримали одноголосно.

До слова, на ремонт психоневрологічного інтернату на Сарненщині виділили 19,2 млн грн

Читайте також: