DZIDZIO не буде на «Мегаподії» через «Танці з зірками»?

Про це повідомляють організатори концерту «Мегаподія» за участі DZIDZIO, Насті Каменських та Мелловіна, який відбудеться 15 вересня на стадіоні «Мототрек» у Рівному.

- 15 вересня не тільки традиційний щорічний концерт «Мегаподія», а також черговий випуск «Танців з зірками», у якому бере участь Михайло Хома. У коментарях в соцмережах користувачі цікавляться, а як же Дзідзьо буде і в прямому ефірі на телеканалі «1+1», і в Рівному на концерті. Відповідаю: артист виступатиме першим на «Мегаподії», після чого не виключено, що полетить до столиці вертольотом. Словом, улюбленець мільйонів мегапопулярний Дзідзьо однозначно виступатиме на сьомій «Мегаподії». Нагадаю, початок концерту у неділю о 18:00, вхід на захід розпочинається за півтори години до концерту, тож не запізнюйтеся», - прокоментував організатор концерту, директор івент-агенції «Мегаподія» Роман Яворський.

Нагадаємо, щороку у вересні івент-агенція «Мегаподія» з нагоди свого дня народження проводить у Рівному однойменний концерт за участі найпопулярніших артистів вітчизняного шоу-бізнесу за підсумками попереднього року. Цьогоріч на «Мототреці» виступатимуть: співачка року за версією "M1 Music Awards-2018" NK/Настя Каменських; представник України на 63-му пісенному конкурсі "Євробачення" в Португалії з піснею "Under The Ladder", переможець шостого сезону українського вокального шоу "X-Фактор" MELOVIN; співак, актор, тренер телевізійного шоу "Голос. Діти", мегапопулярний DZIDZIO.

Вартість квитків (дитячі, студентські, дорослі) 200-350 грн. Білети продаються в мережі магазинів "ISPOT" та "MUZZON", брендованій палатці МЕГАПОДІЯ на майдані Незалежності у Рівному та кав'ярнях "BARKAS COFFEE", а також райцентрах Рівненської області. В інтернеті - на сайті kasa.in.ua.

https://kasa.in.ua/ua/rivne/concert/velikij-koncert-megapodia-2019

*на правах реклами

Читайте також: