Чотири ДТП на Рівненщині: четверо постраждалих, двоє загинуло

Одна і з 4 ДТП трапилася неподалік села Симонів Гощанського району близько 08:30 водій на мікроавтобусі «Mercedes-Benz-Sprinter» з’їхав у кювет із подальшим перекиданням.

Унаслідок ДТП 46-річний житель с. Завизів Острозького району отримав перелом ноги. Його 41-річний односельчанин не постраждав. Хто із них перебував за кермом, встановлюють слідчі у рамках досудового розслідування. Обоє чоловіків за зовнішніми ознаками були у стані алкогольного сп'яніння. 

Ще одна ДТП відбулася у селі Бережниця Дубровицького району близько 22-ї години за участю водія мотоцикла «Kinlon», 16-річний житель села Кідри Володимирецького району, вчинив наїзд на пішохода, 32-річну місцеву жительку. Жінку та 14-річну пасажирку мотоцикла, мешканку села Бережниця, доставили до лікарні. У неповнолітньої медики діагностували закритий перелом гомілки та забій руки, а у потерпілої-пішохода — закритий перелом кісток носа. Обох після надання медичної допомоги відпустили. Мотоцикліст за результатами освідування був тверезий. Він і ще одна 14-річна пасажирка не постраждали.

Правоохоронці повідомляють про іще одну ДТП, яка відбулася за участі мотоцикліста у селі Соснове Березнівського району о 13:20. 26-річний місцевий житель не впорався із керуванням, допустив зіткнення із відбійником, у результаті чого впав із транспортного засобу на асфальт. Потерпілого із тяжкими травмами доставили до лікарні. Попри вжиті реанімаційні заходи врятувати життя молодому чоловікові не вдалося.

Смертельна автопригода сталася близько 15-ї години на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин». Неподалік села Полиці Володимирецького району 58-річний житель Дніпра, керуючи автомобілем «Hyundai Accent», не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та допустив зіткнення із бензовозом «DAF», під керуванням 43-річного мешканця Ковеля, який зупинився перед нерегульованим залізничним переїздом.

Унаслідок зіткнення на місці події загинув 36-річний пасажир легкового автомобіля, син водія, який знаходився на задньому сидінні. 67-річну пасажирку, матір загиблого, із переломом ребра, забоями грудної клітки госпіталізували у травматологічне відділення. Вона перебувала у салоні на передньому сидінні.

Ємність бензовоза, який перевозив пальне, не пошкодилася, тож витоку не було.

За усіма фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування у кримінальних провадженнях за статтею 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучені.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також: