За минулу добу на Рівненщині два мотоциклісти загинули, ще один - травмувався

У селі Яцьковичі, що на Березнівщині, близько 20-ї години у ДТП загинув мотоцикліст. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 39-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Bird», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням і допустив падіння транспортного засобу. Чоловік отримав травми, несумісні із життям, і помер до приїзду медиків. 

Ще одна смертельна автопригода забрала життя 27-річного чоловіка у Сарненському районі. У селі Ясногірка близько 16:30 25-річний водій автомобіля «BMW», місцевий житель, на смузі зустрічного руху допустив зіткнення із мотоциклом «Viper» під керуванням 27-річного односельчанина. Унаслідок ДТП мотоцикліст загинув на місці. За результатами освідування водій «BMW» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

А вже близько 22 години на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Колоденка 49-річний рівнянин, водій автомобіля «ВАЗ» допустив зіткнення із мотоциклом «Yamaha» під керуванням 27-річного жителя Луганської області. У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій двоколісного транспортного засобу госпіталізований. Попередньо медики у нього діагностували відкритий перелом ноги.

За усіма фактами порушень правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування за статтею 286 Кримінального кодексу України, в рамках яких слідчі встановлюють усі обставини дорожньо-транспортних пригод.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Читайте також: