НК "Верес" вийде на матч із "Поліссям" під керівництвом Олега Шандрука - результат розмови із вболівльниками

"- Я хочу подякувати вболівальникам. Щирим вболівальникам. Бо під час сьогоднішньої гри я зрозумів, що не всі щирі вболівальники у нас є. Тому усім щирим вболівальникам я дякую за підтримку. Вони заслужили на цю перемогу. Друге - я подаю у відставку. Завтра писатиму заяву на звільнення. Покищо без коментарів - сказав 1-го травня після гри Олег Шандрук"


Згодом з'явилася інформація від Ігоря Бурбаса, що футболістам "Вересу" уже кілька місяців не виплачують зарплатні. Така ситуація й могла спричинити заяву керманича червоно-чорних про відставку.

Керівництво Народного Клубу на чолі із президентом Олексієм Хахльовим цю ситуацію не коментували аж доти, доки не зустрілися із вболівальниками. Все, про що говорили сторони вирішили залишити в таємниці, 

"- В житті будь-якого клубу трапляються кризові моменти. Приємно, що коли такий кризовий момент стався в житті Народного Клубу "Верес" - вболівальників запросили долучитися до його обговорення і вирішення. Вчора на зустрічі з командою та керівництвом клубу було досягнуто певної домовленості щодо шляхів виходу з цієї кризової ситуації. – розказав член клубу та вболівальник НК «Верес» Олександр Безощук. Додавши, що деталі розмови всі сторони вирішили залишити «за дверима».

Опісля розмови між вболівальниками та адміністрацією, спілкування продовжилося і в розташуванні команди. Гравцям пообіцяли погасити заборгованість по зарплатні до 10 травня, а  Олег Шандрук відкликає свою заяву про відставку. І, як розповів капітан команди Борис Орловський, команда вийде на матч проти ФК «Полісся».

"- У нас відбулася зустріч із керівництвом клубу. Її учасниками стали і вболівальники. Ми обговорювали подальші перспективи команди. Зокрема, можливий невихід команди на найближчу гру проти «Полісся». На прохання вболівальників команда погодилася вийти на гру з «Поліссям» під керівництвом нашого тренерського штабу. В свою чергу президент клубу запевнив нас, що 9-10 травня розпочнеться процес погашення заборгованостей. Якщо цей процес не розпочнеться – то на наступну гру команда не вийде. Зараз ми готуємося до протистояння з «Поліссям» у звичайному робочому режимі."

Прокоментував ситуацію і президент Народного клубу «Верес» Олексій Хахльов:

"- Функціонування будь-якого футбольного клубу пов’язане з потребою у значних грошових коштах. Ідея Народного клубу - це створення диверсифікованої, тобто з різних джерел, системи стабільного фінансово-матеріального забезпечення. Ми послідовно рухаємося в цьому напрямку. Невдовзі презентуємо стратегічний план для всіх членів нашого НК «Верес» (Рівне). Щодо нинішньої кризової ситуації, то вона має місце і пов’язана з певною затримкою виплати заробітної плати. Однак через відвертий діалог та відповідальність всіх сторін (вболівальники, менеджмент, гравці та тренерський штаб) вдалося досягти взаєморозуміння і стабілізувати ситуацію. Будь-яка криза дає два варіанти вирішення. Або зникнення клубу, або нові можливості в розвитку. Дякуючи тому, що нам однаково небайдужа доля НК «Верес» (Рівне), ми обрали шлях спільної відповідальності за успіх. «Разом - ми сила» є не просто красивим лозунгом на словах, а має конкретне підтвердження в правильних діях!"

Нагадаємо, календарний матч проти житомирського «Полісся» рівненський «Верес» зіграє  5-го травня. Гра відбудеться на стадіоні «Авангард» у Новограді-Волинському. Початок – о 17:00.

За інформацією із офіційного сайту НК "Верес"

Читайте також: