За мене заплатить хлопець: водій з Рівненщини натрапив на шахраїв на BlaBlaCar

фото ілюстративне

Чоловіка з Вараша обвели навколо пальця хлопець та дівчина, які не заплатили за проїзд, скориставшись сервісом BlaBlaCar.

Про це розповів водій Микола Парфьонов у фейсбуці.

Учора, 24 січня, він їхав зі Львова до Вараша власним авто. Аби трохи заощадити, вирішив скористався сервісом BlaBlaCar. 

На його пропозицію в додатку відгукнувся хлопець Ярослав, який тримав дорогу до Вараша.

"Номер телефону підтверджений, на BlaBlaCar зареєстрований з вересня 21 року. Начебто все добре. Єдине насторожило, що немає оцінок", - зазначив Микола.

У день виїзду з'ясувалося, що поїздку хлопчина бронював для своєї дівчини. Тож саме з нею водій і вирушив зі Львова до Вараша.

Після приїзду у місце призначення дівчина мала би заплатити водієві, однак вона заявила, що гроші на карту Миколі скине її хлопець, який і бронював поїздку.

"Я хотів подзвонити, але дівчина сказала, що Ярослав не візьме слухавку, бо на роботі". - пригадує чоловік.

Тож пасажирка взяла номер карти Миколи і, запевнивши, що у випадку, якщо її хлопець  не заплатить, вона перекине гроші на картку самостійно, пішла. 

Оскільки гроші так і не надходили, чоловік вирішив нагадати юнаку про оплату за свою дівчину. Однак Ярослав почав вдавати, що не розуміє, про що йдеться, перейшовши на англійську мову...

Щодо дівчини, то вона просто не бере слухавку. 

"Питання навіть не в грошах. А у відношенні до людей та відчутті безкарності", - додає Микола.

Читайте також: В Іспанії викрили банду, яка тримала українських біженців у рабстві

Читайте також: