У Рівному на свіжому повітрі займаються стетчингом (ВІДЕО)

Зняти стрес та допомогти армії. У Рівному займаються стрейчингом на відкритому повітрі. Заняття проводять для усіх бажаючих, а всі вилучені кошти передають на потреби Збройних Сил України. 

Помедитувати, відпочити та зняти стрес і цим допомогти українській армії. Стретчинг – це окремий напрям фітнесу, який включає комплекс вправ, спрямований на розтяжку м’язів і розвиток еластичності тіла. Проводити такі заняття на відкритому повітрі вирішила Юлія Лисиця. Дівчина розповідає, постійний рух - це сенс її життя, тож вирішила таким чином допомагати нашій армії.

На занятті зібралось близько двох десятків людей. Марія нещодавно приїхала ізза кордону і для того, аби повернутись в режим вирішила зайнятись стретчингом. Така ініціатива їй сподобалась, каже, правильний початок дня мотивує і заряджає, особливо, коли це приносить ще й користь нашій армії.

Окрім рівнянок на заняття прийшли і гості міста, киянки, які приїхали у Рівне на вікенд.

Варто зазначити заняття абсолютно безкоштовні. Кожен бажаючий після вправ може покласти у баночку ту суму яку вважає за потрібне.

Тренерка планує і надалі проводити заняття на свіжому повітрі. Дізнатись, коли вони проходитимуть можна у її профілі. Важливо розуміти, навіть одна гривня, яку ви віддаєте на потреби наших збройних сил може кардинально змінити хід війни.

Читайте також: