Спецпризначенець з Рівного врятував жінку з інсультом під час обстрілів на Сході (ВІДЕО)

Скріншот із відео

Поліцейський з Рівного Олексій Чича був у бойовому відрядженні на Сході. Йому разом із колегами довелося першими виконувати службові завдання на звільнених від російських військ територіях.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини.

Під час одного з обстрілів Олексій з колегами врятували жінку з інсультом, яка знаходилась на восьмому поверсі будинку. Також серед завдань поліцейських була евакуація та допомога місцевому населенню. 

На Сході спецпризначенці виїжджали з колегами на зачистку, охорону, супровід підрозділів розвідки тощо. Спільно із ЗСУ та Нацгвардією першими ступили на території звільнених Волохового Яру, Куп’янська, Вовчанська.

 «На все це дивитися набагато важче, ніж воювати зі зброєю в руках, — каже Олексій Чича. — У 2014-2015 роках, коли ми неодноразово перебували в зоні АТО, не було такої загрози з повітря, таких атак і ракетних обстрілів». 

Сьогоднішня війна — абсолютно інша. Небезпека чатує скрізь: навіть у деокупованих населених пунктах  їх зведений загін щодня  обстрілювали.

Олексій пригадує випадок, коли боєць зі зведеного загону отримав поранення. Утім, навіть із раною на нозі та накладеним турнікетом, не втрачав почуття гумору . 

Відновитися після пережитого Олексію  допомагає підтримка рідних.

 

Читайте також: