Рівненський пологовий отримав гуманітарну допомогу з Італії (ВІДЕО)

Підгузки, засоби гігієни та дитяче харчування. Усе це та багато іншого сьогодні отримав рівненський пологовий будинок. Медзакладу допомогли рівненські волонтери у співпраці з італійськими партнерами, які вже не вперше долучаються до подібних заходів. Насамперед усе отримане призначене для мам та їхніх малюків.

За ініціативи громадської організації "Рівне Разом", місто вкотре отримало вантаж гуманітарної підтримки з-за кордону. Цього разу допомогу від італійського благодійного фонду спрямували в рівненський пологовий будинок. Серед вантажу - усе тільки найнеобхідніше для вагітних та мам з новонародженими.

Вони теж молодці, вони герої, народжувати під час війни - це дуже, повірте мені, це дуже сильно. Ми сьогодні приїхали з великими подарунками, це ті всі речі, які потрібні нашим дітям, нашим мамам, впо, тому, що коли вони народжують насправді дуже багато всього треба, але італійське воно насправді дуже якісне, хороше і тому я думаю це допомагає, - секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян

Тут гуманітарну допомогу отримують вже не вперше. Головна лікарка рівненського пологового будинку Світлана Муравська каже: завдяки доставленому вантажеві породіллі з немовлятами зможуть отримати належний та якісний догляд.

Оцінили таку ініціативу і вагітні рівнянки. Кажуть, якби не волонтери, було б значно важче.

Цим вантажем благодійники свою роботу не завершують. Це один із багатьох епізодів їхньої роботи. Раніше, подібну допомогу отримували й інші медичні заклади Рівного та області. Допомагають в цьому не лише партнери з Італії а й з інших європейських країн.

Читайте також: