Рівненський ФК "АВ метал груп" розпочав змагання у Кубку України із футзалу (ВІДЕО)

Стартував попередній етап Кубка України із футзалу. Рівне представляє колектив "АВ метал груп". Команді лише два роки і це перший досвід всеукраїнського рівня. До цього колектив грав лише в обласних змаганнях. Першим суперником рівнян у Кубку України став луцький "Любарт". Виїзна гра завершилась внічию 1:1. Наразі "АВ метал груп" готується до матчу відповіді.

Гравці футзальної команди "Ав метал груп" у здолбунівському спорткомплексі готуються до кубкового поєдинку. Суперник - луцький "Любарт". У виїзному матчі рівняни зуміли вирвати нічию 1:1. Гол за місцеву команду забив Віктор Чудля. Попереду матч-відповідь.

На футзальній карті "АВ метал груп" з'явився у 2020 році. Відтоді команда встигла виграти Другу лігу Чемпіонату Рівненщини із футзалу. Наразі змагається у найвищій лізі області. Паралельно заявились на Кубок України.

За "АВ метал груп" грають усі рівненські виконавці. Більшість футзалістів у команді від самого початку. Разом стали чемпіонами Другої ліги, сподіваються, що на нові перемоги довго чекати не доведеться.

Створили команду "АВ метал груп", пригадує президент, для участі у дворовому чемпіонату Рівного. Зайняли там друге місце. На цьому зупинятися не стали. Наразі чекають на нашу перемоги і будують плани на Кубок.

Матч-відповідь проти луцького "Любарта" відбудеться 10 грудня. Гратимуть не лише за перепустку в наступний етап, а й за головного тренера Андрія Паршикова, який з перших днів вторгення боронить Україну від русні.

Читайте також: