Привезли у закритій труні: у Корці попрощалися із командиром взводу, який загинув на Харківщині

Вчора, 27 липня, у Корці попрощалися із старшим сержантом і командиром взводу Леуновим Олександром, який загинув ще 16 березня в селі Кам'янка, Харківської області. Тіло було ексгумовано, оскільки його неможливо було привезти одразу.

Про це повідомили у Віснику Кореччини.

Горою було 34 роки. У нього було двоє дітей — син і донька. 

Навколо труни, яка потопала у живих квітах та сльозах рідних, зібрались родина, побратими, представники влади, духовенство, друзі, колеги та жителі громади, які прийшли розділити біль втрати іще одного нашого земляка. Навіть небо плакало дощем за воїном, який віддав найдорожче – своє життя, захищаючи Україну і нас з вами.

«Ми плачемо, жаліємося, що у нас щось недобре, яка буде осінь, зима… А які сльози мають проливати мама, тато, дружина, діти загиблого воїна? Ось таку ціну свободи платить наша Батьківщина, молоді сім’ї. Як можна оцінити серце мами, яка втрачає сина? Як можна оцінити серце коханої людини, для якої, здається, життя втрачає сенс? Сьогодні знову наше містечко огортає плач і скорбота. Уявіть, як зараз на серці у матері трьох синів, один з яких загинув, інший поранений, а третій – у гарячій точці. Ось така ціна свободи, нашого з вами вільного життя. Нам потрібно жити, але кожне справжнє українське серце повинне бути в скорботі. Учора, сьогодні і, на жаль, завтра, допоки не виженемо нечисту силу, яка прийшла на нашу землю», – зазначив протоієрей Іван Мациканич.

Поховали загиблого з військовими почестями на кладовищі у Корці біля Свято-Сергіївського храму.

Телеканал "ITV media group" висловлює щирі співчуття родині та розділяє з вами біль утрати. Герої не вмирають!   

Читайте також: