Напився та вкрав мотоцикл: на Рівненщині чоловік скоїв ДТП

Вчора, 20 червня, близько 19 години до поліції надійшло повідомлення 27-річного жителя селища Томашгород, що близько 15 години було викрадено його мотоцикл «Kinlon».

Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини.

Поліцейські встановили, що потерпілий працює на залізниці в селищі Клесів. Його 41-річний колега попросив мотоцикл, аби поїхати у справах — власник заборонив. А вже через деякий час виявив відсутність свого двоколісного. Зловмисник таємно із полички колеги взяв зв’язку ключів, завів мотоцикл та поїхав, а на телефоні дзвінки не відповідав. 

На краденому мотоциклі поїхав у село Пугач, а близько 17:30, коли повертався у Клесів, не впорався із керуванням, здійснив наїзд на камінь і допустив самопадіння. 41-річного кермувальника із запахом алкоголю, закритою черепно-мозковою травмою голови та переломом гомілки госпіталізували. 

Слідчі Сарненського районного відділу поліції за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження мотоцикл із механічними пошкодженнями вилучено на спецмайданчик, а у водія-угонщика відібрано біологічні зразки крові для проведення токсилогічного дослідження. 

Відомо, що раніше у поле зору поліцейських зловмисник не потрапляв. Але тепер за скоєне йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. 

 

Читайте також: