На Дубенщині на поліцейське авто з вантажівки впала брила льоду (ВІДЕО)

Курйозна ДТП на Дубенщині. Серед постраждалих двоє поліцейських. Діствлось і службовому авто - розбите лобове скло, пошкоджений капот, фара та ліве крило. Причиною такої ситуації могла стати брила льоду.

ДТП за участю поліції. Водій вантажівки проїхав 60 кілометрів із Луцька. Віз товар в Чернівці. На повороті поблизу села Дитиничі на Дубенщині трапилась неприємність.

Ймовірно із даху причепа на автівку поліції впала брила льоду. Водій каже, що перед виїздом чистив вантажівку від снігу.

У поліцейському авто розбите лобове скло, пошкоджений капот, фара та ліве крило.

Дорожня пригода трапилася близько 12 години. Після інциденту на місце приїхав і власник вантажівки. Каже, доказів у поліції немає.

Власник вантажівки додає, пропонував поліції розійтися за європротоколом. Втім слідчий говорить, шо це неможливо, адже двоє поліцейських, які їхали на службовий виклик травмувалися.

Наразі відкрито кримінальне провадження і триває досудове розслідування. Максимальна міра покарання, яка загрожує водію вантажівки - 3 роки позбавлення волі. Втім, у процесі слідства справу можуть перекваліфікувати з кримінальної на адміністративну відповідальність. Все залежить від характеру та серйозності травм поліцейських. Вантажівку помістили на штрафмайданчик.

Читайте також: